Om mig

Jag föddes i Sundsvall, Norrland, Sverige, men bor i Italien sedan många år tillbaka. Här jobbar jag heltid och skriver på fritiden. Jag har skrivit en bok som heter Äntligen Fri och jag har fem bloggar på tre språk.

Jag kommer alltid att känna mig som en svensk norrlänning fast jag bott i Italien sedan 1983. Jag kom egentligen inte till Rom för den stora kärlekens skull, utan flyttade hit för att jag älskade landet, människorna och språket. Jag hade läst italienska och ville lära mig att prata det flytande. Så hände det som hände. Jag träffade en italiensk man och föll pladask.

Nu är jag fri och har skrivit en bok om psykisk misshandel. Jag föreläser för svenska kvinnor och män runt om i världen om hur man upptäcker varningssignalerna man borde se när man är på väg in i ett destruktivt förhållande. Jag berättar om hur man ska göra för att bryta sig ut ur ett förhållande där våld är en del av samvaron. Jag berättar givetvis också vad våld är, för det kan vara svårt att sätta fingret på det. Givetvis svarar jag också på frågan: Varför går hon/han inte?

Du är hjärtligt välkommen att köpa min bok och också att kontakta mig. Jag vill så gärna att världen börjar diskutera psykisk misshandel, förstår vad det är och skapar debatt. Jag vill så gärna hjälpa de som sitter fast och hindra dem som är på väg in i fällan att hamna där…

Om mig